beats by dre cheap

Milenkovic u FK Sarajevu !!!

Nakon više od mjesec dana potrage za inostranim angažmanom i priče o dolasku u naše redove, Ninoslav Milenković danas je stavio potpis na ugovor. Ugovor važi do kraja sezone a njegovo produženje zavisi prvenstveno od pozicije i eventualnog plasmana Sarajeva u evropska takmičenja. Milenković je u svojoj zadnjoj sezoni najviše igrao kao stoper dok ga ljubitelji fudbala u BiH pamte kao jako dobrog lijevog beka naše reprezentacije.

Koju god od dvije navedene pozicije Milenković bude igrao, nadamo se da će naša odbrana izgledati mnogo sigurnije nego u proteklih par mečeva. Po riječima Mustafe Dučića, Milenković će dobiti 20.000 KM i platu od 2.500 KM.

Osim dolaska Milenkovića priča se i o odlasku dva naša igrača. Vladan Grujić je nakon samovoljnog odlaska u Švedsku kažnjen sa 2.000 KM te je ponuda Moss-a odbijena dok se za našeg najmlađeg prvotimca, Harisa Handžića navodno interesuje zagrebački Dinamo. Poznavajući navike braće Mamić i njihovo ulaganje u kupovinu talenata ali i kasniju znalačku preprodaju istih ne bi začudilo da Handžić uskoro obuće "modri" dres što bi svakako bio još jedan veliki hendikep kako za Sarajevo tako i za cijeli bh. fudbal jer je takvih talenata zaista jako malo.

FKS i ACM
http://sheva.blogger.ba
06/03/2008 23:44