beats by dre cheap

Kanoute na meti Milana?

Kako tvrde neki talijanski mediji, Milan bi rješenje za svoje probleme u napadu mogao potražiti u Sevilli, preciznije u vidu malijskog reprezentativca Frederica Kanoutea.

Kanoute je konstantno predmetom špekulacija oko mogućeg povratka u englesku Premier ligu, dok je navodni interes Milana nov i pomalo iznenađujući. Sevilla je već najavila mini-rasprodaju na ljeto ukoliko se momčad ne plasira u Ligu prvaka, a prvi bi u tom slučaju na izlaznim vratima nakon Daniela Alvesa i Luisa Fabiana mogao biti upravo Kanoute.


Rossoneri za sada na meti imaju Karima Benzemu i Didiera Drogbu, a kao jedna od opcija ne isključuje se ni povratak Andriya Shevchenka, a sve će ponajprije ovisiti o novcu. Predsjednik Berlusconi je odbacio mogućnost nekog izuzetno skupog transfera na ljeto, te bi Kanoute u tom slučaju bio realnija opcija nego Benzema ili Drogba.

Trener Ancelotti se nada dovođenju jednog visokog i snažnog napadača koji se može sam nositi sa protivničkom obranom, a Kanoute bi se na to mjesto vrlo dobro uklopio, dok bi njegova cijena bila ispod 20 milijuna eura.

FKS i ACM
http://sheva.blogger.ba
28/02/2008 23:47