beats by dre cheap

Milan bez Kake 4 mjeseca?

Milanova najveća zvijezda Kaka' mogao bi biti 4 mjeseca izvan terena zbog problema sa koljenom, prenosi Corriere dello Sport. Najbolji igrač svijeta igrao je s bolom u koljenu, ali se njegovo stanje pogoršalo u zadnjih nekoliko tjedana. To je razlog zbog kojeg je Kaka' slabije igrao u zadnjim utakmicama. On će propustiti prijeteljsku utakmicu svoje reprezentacije protiv Irske, a umjesto njega je pozvana Werderova zvijezda Diego.

Kaka' će vjerojatno propustiti i utakmicu Milana protiv Siene u nedjelju, tako da Milan ostaje bez pravog riješenja u napadu, jer su ranije ozlijeđeni Alexandre Pato, Ronaldo i Filippo Inzaghi, dok Gilardino mora odraditi jednu utakmicu kazne.

Glavni Milanov doktor Pierre Meersseman nije pokazao zabrinutost u vezi Kakinog problema. "Ovo nije ništa ozbiljno. Zadnjih godina Kaka' igra sa bolovima u koljenu. Prije i poslije treninga i utakmica on ide na fizikalne terapije koje bi mu trebale pomoći da riješi ovaj problem" rekao je Meersseman.
Milan loše stoji ove sezone u Seriji A, a gubitak Kake na duže vrijeme bi ih definitivno udaljilo od mjesta koje vodi u Ligu Prvaka sledeće sezone.

FKS i ACM
http://sheva.blogger.ba
06/02/2008 09:43